Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1971
|
22
|
5
|
Tytuł artykułu
Zawartość poszczególnych kwasów tłuszczowych w lipidach posiłków obiadowych przygotowywanych w stołówce pracowniczej
Autorzy
Ziombski H.
,
Stobnicka-Szczyglowa H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Sostav zhirnyh kislot v zhirah soderzhaszihsja v bljodah prigotovljaemyh v rabocei stolovoi
EN
The fatty acids composition of 'the lipids contained in dinner-type canteen meals
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc kwasow tluszczowych
kwasy tluszczowe
lipidy
posilki
obiady
stolowki pracownicze
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1971
Tom
22
Numer
5
Opis fizyczny
s.619-628,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziombski H.
Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Stobnicka-Szczyglowa H.
Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-26d23900-f8c4-4bde-9d64-73e45130913e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.