PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1971 | 22 | 5 |

Tytuł artykułu

Zawartość poszczególnych kwasów tłuszczowych w lipidach posiłków obiadowych przygotowywanych w stołówce pracowniczej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Sostav zhirnyh kislot v zhirah soderzhaszihsja v bljodah prigotovljaemyh v rabocei stolovoi
EN
The fatty acids composition of 'the lipids contained in dinner-type canteen meals

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

5

Opis fizyczny

s.619-628,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-26d23900-f8c4-4bde-9d64-73e45130913e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.