PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2011 | 57 | 6 |
Tytuł artykułu

Segmentacja konsumentów wołowiny w Polsce

Warianty tytułu
EN
Segmentation of Consumers of Beef in Poland
RU
Segmentacija potrebitelejj govjadiny v Pol'she
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
In their article, the authors presented the results of survey carried out among consumers of beef. They presented the factors affecting consumption of beef, taking into account the quality aspects and culinary preferences, the present places of purchases of beef and perceived purchasing barriers.
RU
В статье представлены результаты исследования, проведенного среди потребителей говядины. Представляются факторы, влияющие на потребление говядины, с учетом качественных аспектов и кулинарных предпочтений, актуальные места покупки говядины и воспринимаемые барьеры для покупок.
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
57
Numer
6
Opis fizyczny
s.60-69, rys.
Twórcy
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
PL
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-26bbc2f9-8432-4e32-a96b-365579e6e2c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.