Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
04
|
Tytuł artykułu
Wybrane metody pakowania mięsa i produktów mięsnych
Autorzy
Burczyk E.
,
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
pakowanie
technologia zywnosci
produkty miesne
przemysl miesny
pakowanie prozniowe
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
jakosc produktu
gospodarka zywnosciowa
relacje produkt-opakowanie
przechowywanie zywnosci
opakowania inteligentne
pakowanie aktywne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
04
Opis fizyczny
s.18-24
Twórcy
autor
Burczyk E.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kondratowicz J.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-25630520-a1b3-4fd6-b99d-22a931e31273
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.