Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2017
|
3
|
Tytuł artykułu
Influence of production method and fruit selection on the colour and taste of raspberry syrups
Autorzy
Korzeniowska-Ginter R.
,
Zylowska A.
,
Owczarek T.
Warianty tytułu
PL
Wpływ sposobu otrzymywania i gatunku owoców na smakowitość i barwę syropów malinowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
EN
production method
fruit syrup
fruit selection
colour
taste
raspberry
home-made syrup
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2017
Numer
3
Opis fizyczny
p.59-68,ref.
Twórcy
autor
Korzeniowska-Ginter R.
Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Zylowska A.
Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Owczarek T.
Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.19202/j.cs.2017.03.06
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-24c269aa-8818-4537-8559-819e1d747592
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.