PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 45 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ owsa nieoplewionego na parametry tuczne, rzeźne i wybrane wskaźniki krwi gęsi Białych Kołudzkich

Warianty tytułu

EN
Effect of naked oat on fattening and slaughter parameters and selected blood parameters of White Kołuda geese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

1

Opis fizyczny

s.49-58,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
autor
  • Zakład Fizjologii Żywienia, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
  • Zakład Fizjologii Żywienia, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
autor
  • Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-22925136-a08e-430b-97fe-ec70e726aaf5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.