Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2018
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ owsa nieoplewionego na parametry tuczne, rzeźne i wybrane wskaźniki krwi gęsi Białych Kołudzkich
Autorzy
Bielinska H.
,
Pietras M.
,
Orczewska-Dudek S.
,
Sandecki R.
,
Klos K.
Warianty tytułu
EN
Effect of naked oat on fattening and slaughter parameters and selected blood parameters of White Kołuda geese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
gesi
gesi biale koludzkie
uzytkowosc tuczna
uzytkowosc rzezna
tucz owsiany
zywienie zwierzat
owies nagoziarnisty
badania krwi
wskazniki biochemiczne
masa ciala
przyrost masy ciala
zuzycie paszy
tuszki gesie
masa tuszki
wydajnosc rzezna
miesnie piersiowe
profil kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2018
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.49-58,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bielinska H.
Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
autor
Pietras M.
Zakład Fizjologii Żywienia, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Orczewska-Dudek S.
Zakład Fizjologii Żywienia, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Sandecki R.
Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
autor
Klos K.
Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22925136-a08e-430b-97fe-ec70e726aaf5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.