Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2019
|
54
|
2
|
Tytuł artykułu
Czynniki kształtujące barwę i kruchość chłodzonego mięsa wołowego
Autorzy
Kondratowicz J.
,
Burczyk E.
,
Rutkowska J.
Warianty tytułu
EN
Factors influencing the colour and tenderness of chilled beef meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
zywnosc
mieso wolowe
cechy organoleptyczne
barwa miesa
kruchosc miesa
jakosc
genotyp
czynniki genetyczne
rasy zwierzat
zywienie zwierzat
czynniki przyzyciowe
obrot przedubojowy
chlodzenie
dojrzewanie miesa
pakowanie
przechowywanie
elektrostymulacja
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2019
Tom
54
Numer
2
Opis fizyczny
s.24-30,bibliogr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Burczyk E.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Rutkowska J.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/8.2019.2.4
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-221a72ed-ca95-4316-82b5-8ea158337df7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.