PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 41 | 5-6 |

Tytuł artykułu

Wpływ zróżnicowanego dodatku KNO3 na jakość sera żuławskiego. Cz. I. Przemiany azotanów w dojrzewającym serze żuławskim

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Influence of diversified additive KNO3 on "żuławski" cheese quality. Part I. Changes of nitrates in ripening "żuławski" cheese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

41

Numer

5-6

Opis fizyczny

s.231-237,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia
  • Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-20932773-ad16-4b9c-a5a8-a217f09818b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.