Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1990
|
41
|
5-6
|
Tytuł artykułu
Wpływ zróżnicowanego dodatku KNO3 na jakość sera żuławskiego. Cz. I. Przemiany azotanów w dojrzewającym serze żuławskim
Autorzy
Przybylowski P.
,
Smiechowska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of diversified additive KNO3 on "żuławski" cheese quality. Part I. Changes of nitrates in ripening "żuławski" cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1990
Tom
41
Numer
5-6
Opis fizyczny
s.231-237,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przybylowski P.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia
autor
Smiechowska M.
Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-20932773-ad16-4b9c-a5a8-a217f09818b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.