PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |
Tytuł artykułu

High hydrostatic pressure affects ascorbigen and vitamin C content of sauerkrauts during refrigeration

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Numer
Opis fizyczny
p.86-87,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC), Madrid, Spain
autor
autor
autor
Bibliografia
  • [1] Verkerk R., Schreiner M., Krumbein A., Ciska E., Holst B., Rowland I., De Schrijver R., Hansen M., Gerhäuser C., Mithen R., Dekker M., Mol.Nutr. Food Res., 2009, 53, S219-S265.
  • [2] Loft S., Otte J., Poulsen H.E., Sørensen H., Food Chem.Toxicol., 1992, 30, 927–935.
  • [3] Ciska E., Pathak D.R., J. Agric. Food. Chem., 2004, 52, 7938-4793.
  • [4] Peñas E., Frias J., Gomez R., Vidal-Valverde C., Food Cont., 2010, 21, 524-528.
  • [5] Peñas E., Frias J., Sidro B., Vidal-Valverde C., J. Agric. Food. Chem., 2010, 58, 3549-3557.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2029d6cb-8b03-4ea7-bc83-606dd77d12b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.