PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 68 | 05 |
Tytuł artykułu

Umami - piąty smak. Dlaczego kwas glutaminowy wzmacnia i ksztaltuje smak?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Umami-the fifth taste.Why the glutamic acid makes taste stronger and more flavour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
05
Opis fizyczny
s.26-30,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2026038c-67d2-41a0-aa9a-8d0517f01ca5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.