Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Nowe trendy w badaniach jakości wieprzowiny
Autorzy
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
Warianty tytułu
EN
New trends in the porcine meat research - a review
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
jakosc
wady miesa
czynniki genetyczne
metody badan
badania genetyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
s.85-92,bibliogr.
Twórcy
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Katedra Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Akademia Podlaska w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
Krzecio E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fe96f2c-e461-4fd6-96e9-51b0a72c315d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.