PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |
Tytuł artykułu

Nowe trendy w badaniach jakości wieprzowiny

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
New trends in the porcine meat research - a review
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
15
Opis fizyczny
s.85-92,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Akademia Podlaska w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fe96f2c-e461-4fd6-96e9-51b0a72c315d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.