PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |

Tytuł artykułu

Nowe trendy w badaniach jakości wieprzowiny

Warianty tytułu

EN
New trends in the porcine meat research - a review

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

15

Opis fizyczny

s.85-92,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Trzody Chlewnej i Oceny Mięsa, Akademia Podlaska w Siedlcach, ul.Prusa 14, 08-110 Siedlce
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1fe96f2c-e461-4fd6-96e9-51b0a72c315d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.