Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
4
|
Tytuł artykułu
Antioxidant activity of extracts of white cabbage and sauerkraut
Autorzy
Ciska E.
,
Karamac M.
,
Kosinska A.
Warianty tytułu
PL
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów kapusty białej i kapusty kiszonej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
4
Opis fizyczny
p.367-373,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ciska E.
Division of Food Science, Institut of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, P.O. Box 55, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Karamac M.
autor
Kosinska A.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fd0e629-aaf5-481b-a960-7028798b81a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.