PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 4 |

Tytuł artykułu

Antioxidant activity of extracts of white cabbage and sauerkraut

Warianty tytułu

PL
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów kapusty białej i kapusty kiszonej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

4

Opis fizyczny

p.367-373,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Division of Food Science, Institut of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, P.O. Box 55, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1fd0e629-aaf5-481b-a960-7028798b81a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.