Warianty tytułu
Proizvodstvo maslopodobnykh izdelijj s chastichno modifikacirovannojj zhirovojj fazojj
Herstellung von butterahnlischen Produkten mt teilweise modifizierter Olphase
Production butter-like products with a partly modified fat phase
Production des produits semblables beurre avec la phase huileuse partiellement modifiee
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.137-139,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
autor
- Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
autor
- Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
- 1. IMBS В., KRAJEWSKI K.: Przem. Spoż. 1984, 9, 322.
- 2. OKOLSKA G., PAWLICKA M., KUNCEWICZ H., ZIEMLAŃSKI S.: Przem. Spoż. 1988, 3, 81.
- 3. KISZA J. i wsp.: Badania nad podniesieniem smakowo-zapachowych walorów masła i podwyższeniem jego trwałości. Praca zlecona przez IPM 1984.
- 4. SZOSTEK W. B.: Przem. Spoż. 1984, 9, 331.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f96c7fc-48ef-41fe-8681-0746ee6bfd7f