PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 05 |

Tytuł artykułu

Produkcja wyrobów masłopodobnych o częściowo zmodyfikowanej fazie tłuszczowej

Warianty tytułu

RU
Proizvodstvo maslopodobnykh izdelijj s chastichno modifikacirovannojj zhirovojj fazojj
DE
Herstellung von butterahnlischen Produkten mt teilweise modifizierter Olphase
EN
Production butter-like products with a partly modified fat phase
FR
Production des produits semblables beurre avec la phase huileuse partiellement modifiee

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

05

Opis fizyczny

s.137-139,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo

Bibliografia

  • 1. IMBS В., KRAJEWSKI K.: Przem. Spoż. 1984, 9, 322.
  • 2. OKOLSKA G., PAWLICKA M., KUNCEWICZ H., ZIEMLAŃSKI S.: Przem. Spoż. 1988, 3, 81.
  • 3. KISZA J. i wsp.: Badania nad podniesieniem smakowo-zapachowych walorów masła i podwyższeniem jego trwałości. Praca zlecona przez IPM 1984.
  • 4. SZOSTEK W. B.: Przem. Spoż. 1984, 9, 331.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1f96c7fc-48ef-41fe-8681-0746ee6bfd7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.