PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 05 |
Tytuł artykułu

Produkcja wyrobów masłopodobnych o częściowo zmodyfikowanej fazie tłuszczowej

Warianty tytułu
RU
Proizvodstvo maslopodobnykh izdelijj s chastichno modifikacirovannojj zhirovojj fazojj
DE
Herstellung von butterahnlischen Produkten mt teilweise modifizierter Olphase
EN
Production butter-like products with a partly modified fat phase
FR
Production des produits semblables beurre avec la phase huileuse partiellement modifiee
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
05
Opis fizyczny
s.137-139,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
  • Instytut Technologii Mleczarskiej, 10-958 Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
  • 1. IMBS В., KRAJEWSKI K.: Przem. Spoż. 1984, 9, 322.
  • 2. OKOLSKA G., PAWLICKA M., KUNCEWICZ H., ZIEMLAŃSKI S.: Przem. Spoż. 1988, 3, 81.
  • 3. KISZA J. i wsp.: Badania nad podniesieniem smakowo-zapachowych walorów masła i podwyższeniem jego trwałości. Praca zlecona przez IPM 1984.
  • 4. SZOSTEK W. B.: Przem. Spoż. 1984, 9, 331.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f96c7fc-48ef-41fe-8681-0746ee6bfd7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.