PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 39 | 09 |
Tytuł artykułu

Antioxidants and unsaturated fatty acids are involved in salt tolerance in peanut

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
09
Opis fizyczny
Article 207 [10p.], fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, Ecology and Physiology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, Ecology and Physiology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1f3ac6a2-00f4-4fb7-a24c-0e64b708e933
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.