PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 39 | 09 |

Tytuł artykułu

Antioxidants and unsaturated fatty acids are involved in salt tolerance in peanut

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

09

Opis fizyczny

Article 207 [10p.], fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, Ecology and Physiology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Crop Genetic Improvement, Ecology and Physiology, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China
autor
  • Shandong Provincial Key Laboratory of Plant Stress, College of Life Science, Shandong Normal University, Jinan 250014, China

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1f3ac6a2-00f4-4fb7-a24c-0e64b708e933
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.