Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
2015
|
4[38]
|
Tytuł artykułu
Zasoby i produktywność pracy przemysłu spożywczego krajów członkowskich Unii Europejskiej w kontekście konkurencyjności sektora
Autorzy
Lukiewska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Resources and labour productivity of food industry in member states of the European Union in the context of competitiveness
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
zasoby pracy
produktywnosc pracy
konkurencyjnosc
klastry
Unia Europejska
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
Rocznik
2015
Numer
4[38]
Opis fizyczny
s.747-756,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lukiewska K.
Katedra Ekonomiki Przedsiębiorstw, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/JARD.2015.78
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c72e6ed-57be-4ca7-aa1f-1408972c404e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.