PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 4[38] |

Tytuł artykułu

Zasoby i produktywność pracy przemysłu spożywczego krajów członkowskich Unii Europejskiej w kontekście konkurencyjności sektora

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Resources and labour productivity of food industry in member states of the European Union in the context of competitiveness

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.747-756,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Ekonomiki Przedsiębiorstw, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1c72e6ed-57be-4ca7-aa1f-1408972c404e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.