PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 62 | 08 |
Tytuł artykułu

Aromaty spożywcze - najnowsze trendy w produkcji i zastosowaniu

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Food aromas - the newest trends in production and application
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
62
Numer
08
Opis fizyczny
s.64-66,68-69,106,fot.
Twórcy
autor
  • Instytut Podstaw Chemii Żywności, Politechnika Lódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1bddce91-4b1b-4b5a-949e-f9f709f26975
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.