PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2005 | 2 |

Tytuł artykułu

Próba zastosowania błonnika pszennego VITACEL do produkcji drobno rozdrobnionych wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

s.30,32,34,rys., tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1bbaf41f-1e60-4304-aa8f-87fee31c14c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.