PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2005 | 2 |
Tytuł artykułu

Próba zastosowania błonnika pszennego VITACEL do produkcji drobno rozdrobnionych wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
2
Opis fizyczny
s.30,32,34,rys., tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
  • Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1bbaf41f-1e60-4304-aa8f-87fee31c14c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.