Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Próba zastosowania błonnika pszennego VITACEL do produkcji drobno rozdrobnionych wyrobów garmażeryjnych z mięsa drobiowego
Autorzy
Dasiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Galeziewski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
blonnik pszenny
mieso drobiowe
produkty miesne
wyroby garmazeryjne
preparat Vitacel
jakosc sensoryczna
funkcjonalnosc
walory zdrowotne
zawartosc bialka
mieso smazone
obrobka termiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
s.30,32,34,rys., tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dasiewicz K.
Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
autor
Slowinski M.
Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
autor
Galeziewski R.
Zakład Technologii Mięsa, Katedra Technologii Żywności, SGGW Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1bbaf41f-1e60-4304-aa8f-87fee31c14c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.