PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
1988 | 23 | 12 |
Tytuł artykułu

Matematyczne określanie właściwości sorpcyjnych żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Matematicheskoe opredelenie sorbcionnykh swojjstw pisshi
EN
Mathematical description of food water sorption properties
FR
La determination mathematique des proprietes sorptives des produits alimentaires
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
FR
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
23
Numer
12
Opis fizyczny
s.10-12,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b7289cd-6629-46ab-8575-0e3778fb4380
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.