Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1988
|
23
|
12
|
Tytuł artykułu
Matematyczne określanie właściwości sorpcyjnych żywności
Autorzy
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
,
Niedzielski Z.
Warianty tytułu
RU
Matematicheskoe opredelenie sorbcionnykh swojjstw pisshi
EN
Mathematical description of food water sorption properties
FR
La determination mathematique des proprietes sorptives des produits alimentaires
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
FR
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci sorpcyjne
zywnosc
analiza matematyczna
mrozonki
warzywa mrozone
owoce mrozone
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1988
Tom
23
Numer
12
Opis fizyczny
s.10-12,bibliogr.
Twórcy
autor
Klimczak J.
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Irzyniec Z.
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Niedzielski Z.
Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b7289cd-6629-46ab-8575-0e3778fb4380
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.