Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Study of caffeine concentrations in infusions of selected green tea with component of fruit
Autorzy
Stachelska-Wierzchowska A.
Warianty tytułu
PL
Badania zawartości kofeiny w naparach wybranych herbat zielonych z dodatkami smakowymi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
green tea
infusion
caffeine content
purine alkaloid
fruit component
ultraviolet spectroscopy
thin layer chromatography
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
p.52-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
Stachelska-Wierzchowska A.
Department of Physics and Biophysics, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, M. Oczapowskiego 4, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-17ab4c5d-c8cc-451d-96ce-5791ec8319da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.