Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
The use of nano-sized eggshell powder for calcium fortification of cow`s and buffalo`s milk yogurts
Autorzy
El-Shibiny S.
,
Abd El-Gawad M.A.M.
,
Assem F.M.
,
El-Sayed S.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
yoghourt
egg shell
nanopowder
calcium fortification
biochemical change
calcium distribution
textural property
sensory attribute
cow
buffalo
milk
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
p.37-49,fig.,ref.
Twórcy
autor
El-Shibiny S.
Dairy Department, National Research Centre, El Behouth Street, Dokki, Cairo, Egypt
autor
Abd El-Gawad M.A.M.
Dairy Department, National Research Centre, El Behouth Street, Dokki, Cairo, Egypt
autor
Assem F.M.
Dairy Department, National Research Centre, El Behouth Street, Dokki, Cairo, Egypt
autor
El-Sayed S.M.
Dairy Department, National Research Centre, El Behouth Street, Dokki, Cairo, Egypt
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0541
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1573e9af-939f-4754-a983-9fc6bf16502a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.