Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Mąka pszenna. Rodzaje, skład chemiczny i wartość odżywcza
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pszenica
ziarno
okrywa owocowo-nasienna
bielmo
zarodki
maka pszenna
sklad chemiczny
woda
zawartosc wody
weglowodany
bialka roslinne
tluszcze
skladniki mineralne
witaminy
enzymy
barwniki
maka gatunkowa
maka pelnoziarnista
maka graham
maka sitkowa
maka wysokobialkowa
maka niskoenergetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.36,38,40,tab.,wykr.,fot.
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-135751f4-f242-4830-87da-dfedd45a0a40
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.