PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2018 | 27 | 2 |
Tytuł artykułu

Identyfikacja mięsa metodą izoogniskowania białek w gradiencie pH (IEF)

Warianty tytułu
EN
Identification of meat by isoelectric focusing (IEF)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
s.93,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Higieny Pasz, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1188639b-8881-4c24-b5fb-eb50a822f293
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.