PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 27 | 2 |

Tytuł artykułu

Identyfikacja mięsa metodą izoogniskowania białek w gradiencie pH (IEF)

Warianty tytułu

EN
Identification of meat by isoelectric focusing (IEF)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

27

Numer

2

Opis fizyczny

s.93,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Pasz, Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1188639b-8881-4c24-b5fb-eb50a822f293
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.