PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 3 |
Tytuł artykułu

Kierunki przemysłowego przetwórstwa serwatki. Proszek serwatkowy

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Trends of industrial processing for whey. Whey powder
RU
Trendy promyshlennojj pererabotki syvorotki. Sukhaja syvorotka
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
3
Opis fizyczny
s.12-16,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin
autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin
autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f98c8ec-a7dd-47a0-a479-30e5082963f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.