PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 3 |

Tytuł artykułu

Kierunki przemysłowego przetwórstwa serwatki. Proszek serwatkowy

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Trends of industrial processing for whey. Whey powder
RU
Trendy promyshlennojj pererabotki syvorotki. Sukhaja syvorotka

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.12-16,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin
autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin
autor
  • Zakład Maszyn Spożywczych, Politechnika Lubelska, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0f98c8ec-a7dd-47a0-a479-30e5082963f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.