PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 31 | 4 |

Tytuł artykułu

Evaluation of lean meat content in pigs obtained from different producers

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Ocena mięsności tusz wieprzowych pochodzących od różnych producentów

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

4

Opis fizyczny

p.68-76,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Keeping and Breeding, Faculty of Agricultural Sciences in Zamosc, University of Life Sciences in Lublin, Zamosc, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0f64553c-8683-46fe-b157-4c455dfa4809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.