PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 31 | 4 |
Tytuł artykułu

Evaluation of lean meat content in pigs obtained from different producers

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Ocena mięsności tusz wieprzowych pochodzących od różnych producentów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
4
Opis fizyczny
p.68-76,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Keeping and Breeding, Faculty of Agricultural Sciences in Zamosc, University of Life Sciences in Lublin, Zamosc, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f64553c-8683-46fe-b157-4c455dfa4809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.