PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 31 | 4 |
Tytuł artykułu

Evaluation of lean meat content in pigs obtained from different producers

Autorzy
Warianty tytułu
PL
Ocena mięsności tusz wieprzowych pochodzących od różnych producentów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
4
Opis fizyczny
p.68-76,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Keeping and Breeding, Faculty of Agricultural Sciences in Zamosc, University of Life Sciences in Lublin, Zamosc, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f64553c-8683-46fe-b157-4c455dfa4809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.