PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 31 | 4 |

Tytuł artykułu

Evaluation of lean meat content in pigs obtained from different producers

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Ocena mięsności tusz wieprzowych pochodzących od różnych producentów

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

4

Opis fizyczny

p.68-76,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Keeping and Breeding, Faculty of Agricultural Sciences in Zamosc, University of Life Sciences in Lublin, Zamosc, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0f64553c-8683-46fe-b157-4c455dfa4809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.