PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2012 | 47 | 11 |

Tytuł artykułu

Stabilność barwy przetworów mięsnych peklowanych bez azotanów

Warianty tytułu

EN
Colour stability of meat products cured without nitrates

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

47

Numer

11

Opis fizyczny

s.40-43,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0e1c7888-b49a-45ea-a928-6c9c698e58b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.