Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2012
|
47
|
11
|
Tytuł artykułu
Stabilność barwy przetworów mięsnych peklowanych bez azotanów
Autorzy
Bagnowska A.
,
Krala L.
Warianty tytułu
EN
Colour stability of meat products cured without nitrates
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
stabilnosc barwy
barwa miesa
peklowanie
mieszanki peklujace
dodatki do zywnosci
koszenila
betanina
kapsantyna
likopen
annatto
stabilnosc przechowalnicza
barwniki roslinne
barwniki naturalne
dzialanie przeciwutleniajace
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2012
Tom
47
Numer
11
Opis fizyczny
s.40-43,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bagnowska A.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Krala L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e1c7888-b49a-45ea-a928-6c9c698e58b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.