PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 12 |
Tytuł artykułu

Kadm w środowisku i w żywności

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
12
Opis fizyczny
s.1-3,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0d40ca30-7065-45d8-a3d4-f2ff1c6a2a1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.