PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 35 | 12 |

Tytuł artykułu

Kadm w środowisku i w żywności

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

35

Numer

12

Opis fizyczny

s.1-3,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0d40ca30-7065-45d8-a3d4-f2ff1c6a2a1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.