PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 354 |
Tytuł artykułu

Matematyczne podstawy dyfuzji podczas peklowania mięsa

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Matematicheskie osnovy diffuzii vo vremja posola mjasa
EN
Mathematical basis of diffusion while corning meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
354
Opis fizyczny
s.57-61,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Techniki Rolno-Spożywczej, Lublin
  • Instytut Podstaw Techniki, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0d2a6964-537d-40f9-b707-cc46dbfd9a97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.