PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 20 |
Tytuł artykułu

Ocena technologiczna tusz i mięsa jelenia i sarny

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Technologicalevaluation of carcasses and meat in deer and roe
RU
Tekhnologicheskaja ocenka tush i mjasa olenja i kosuli
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Opis fizyczny
s.149-155,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0c261732-ca55-4ec4-9d58-3cd7df20473f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.