PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 32 | 1 cz.2 |
Tytuł artykułu

Czynniki determinujące spożywanie żywności probiotycznej wśród młodzieży szkół średnich

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Factors determining of consumption of probiotic food among teenagers from secondary schools
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
32
Numer
Opis fizyczny
s.1023-1029,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza, Poznań
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bbf0aed-3c2c-42aa-9076-dc028b9dc811
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.