Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2005
|
32
|
1 cz.2
|
Tytuł artykułu
Czynniki determinujące spożywanie żywności probiotycznej wśród młodzieży szkół średnich
Autorzy
Laboda D.
,
Gawecki J.
,
Galinski G.
Warianty tytułu
EN
Factors determining of consumption of probiotic food among teenagers from secondary schools
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2005
Tom
32
Numer
1 cz.2
Opis fizyczny
s.1023-1029,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Laboda D.
Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Akademia Rolnicza, Poznań
autor
Gawecki J.
autor
Galinski G.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bbf0aed-3c2c-42aa-9076-dc028b9dc811
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.