PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 74 | 09 |
Tytuł artykułu

Marnotrawienie żywności - gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta

Warianty tytułu
EN
Food waste -gastronomy as a tool for consumer education
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
74
Numer
09
Opis fizyczny
s.35-39,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bbbd5e2-fde1-4f4d-b5c4-0824e39d91f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.