PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 15(204) |
Tytuł artykułu

Badania nad humanizacją tłuszczowej frakcji proszku mlecznego i odżywek dla dzieci. Technologia otrzymywania preperatu białkowo-tłuszczowego i sposób jego zabezpieczania przed biouwodorowieniem w żwaczu krów

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Issledovaniya po gumanizatsii zhirnoy fraktsii sukhogo moloka i detskogo pitaniya. Tekhnologiya polucheniya belkovo-zhirovogo preparata i sposob yego zashchity ot biogidrirovaniya v rubtse korov
EN
Humanization of the fat fraction of milk powder and aliments for children. Technology of obtaining protein-fat preparation and a method of its protection against biohydrogenation in the rumen of caws
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.49-60,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b891418-6a3c-4101-b2e2-732b864f3f68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.