PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 15(204) |

Tytuł artykułu

Badania nad humanizacją tłuszczowej frakcji proszku mlecznego i odżywek dla dzieci. Technologia otrzymywania preperatu białkowo-tłuszczowego i sposób jego zabezpieczania przed biouwodorowieniem w żwaczu krów

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Issledovaniya po gumanizatsii zhirnoy fraktsii sukhogo moloka i detskogo pitaniya. Tekhnologiya polucheniya belkovo-zhirovogo preparata i sposob yego zashchity ot biogidrirovaniya v rubtse korov
EN
Humanization of the fat fraction of milk powder and aliments for children. Technology of obtaining protein-fat preparation and a method of its protection against biohydrogenation in the rumen of caws

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.49-60,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0b891418-6a3c-4101-b2e2-732b864f3f68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.