PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 33 | 3 |
Tytuł artykułu

Zmiany fizyczne, chemiczne i wartości odżywczej w tłuszczach ogrzewanych. Cz. III. Zmiany w wartościach biologiczno-odżywczych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Fizicheskie i khimicheskie izmenenija a takzhe izmenenija pitatel'nojj cennosti nagravaemykh zhirov. Ch. III. Izmenenija Biologicheski-pitatel'nojj cennosti
EN
Physical, chemical and nutritional value changes in heated fats. Part III. Biological-nutritive changes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
33
Numer
3
Opis fizyczny
s.163-170,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b2da7ab-49d8-4cc1-b8e0-7f2931fa52f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.