Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1982
|
33
|
3
|
Tytuł artykułu
Zmiany fizyczne, chemiczne i wartości odżywczej w tłuszczach ogrzewanych. Cz. III. Zmiany w wartościach biologiczno-odżywczych
Autorzy
Ziombski H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Fizicheskie i khimicheskie izmenenija a takzhe izmenenija pitatel'nojj cennosti nagravaemykh zhirov. Ch. III. Izmenenija Biologicheski-pitatel'nojj cennosti
EN
Physical, chemical and nutritional value changes in heated fats. Part III. Biological-nutritive changes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1982
Tom
33
Numer
3
Opis fizyczny
s.163-170,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziombski H.
Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b2da7ab-49d8-4cc1-b8e0-7f2931fa52f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.