PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 33 | 3 |

Tytuł artykułu

Zmiany fizyczne, chemiczne i wartości odżywczej w tłuszczach ogrzewanych. Cz. III. Zmiany w wartościach biologiczno-odżywczych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Fizicheskie i khimicheskie izmenenija a takzhe izmenenija pitatel'nojj cennosti nagravaemykh zhirov. Ch. III. Izmenenija Biologicheski-pitatel'nojj cennosti
EN
Physical, chemical and nutritional value changes in heated fats. Part III. Biological-nutritive changes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

3

Opis fizyczny

s.163-170,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0b2da7ab-49d8-4cc1-b8e0-7f2931fa52f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.