PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 39 | 2 |
Tytuł artykułu

Porównanie jakości mięsa królików, nutrii i kurcząt

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Meat quality comparison of rabbits, nutrias and broiler chickens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.237-248,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
  • Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Rolniczy, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
  • Państwowy Inspektorat Weterynarii, ul.Skłodowskiej-Curie 8, 39-300 Mielec
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a79e5b3-a413-46fe-a13f-acb5a2cade22
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.