Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2012
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Porównanie jakości mięsa królików, nutrii i kurcząt
Autorzy
Kowalska D.
,
Poltowicz K.
,
Bielanski P.
,
Niedbala P.
,
Kobylarz P.
Warianty tytułu
EN
Meat quality comparison of rabbits, nutrias and broiler chickens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
mieso
mieso krolicze
mieso z nutrii
mieso drobiowe
jakosc
porownanie
wydajnosc rzezna
barwa
wodochlonnosc
sklad chemiczny
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc cholesterolu
zawartosc makroelementow
zawartosc witamin
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2012
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.237-248,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalska D.
Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Poltowicz K.
Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Bielanski P.
Dział Ochrony Zasobów Genetycznych Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Niedbala P.
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Rolniczy, al.Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Kobylarz P.
Państwowy Inspektorat Weterynarii, ul.Skłodowskiej-Curie 8, 39-300 Mielec
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a79e5b3-a413-46fe-a13f-acb5a2cade22
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.